BAŞKAN İLGÜN’DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Sevgi, hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı üç aylara girmiş bulunuyoruz.Bu aylarda idrak edeceğimiz  kandiller  birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir. Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açıldığı eşsiz bir fırsattır.

Bu ayların hemen başlangıcı olan Regaip Kandili’nde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) kutlu yolculuğunun ışığında, insanların kalplerini yakınlaştırarak, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını arttırarak, maneviyatımızın yükselmesine vesile olan, aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları unutarak kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz milletimizin ve   tüm İslam âleminin Regaip Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek günün Sarıveliler ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum"

Mehmet İLGÜN

Sarıveliler Belediye Başkanı