BLD.BŞK.MIZ KAYMAKAM İLHAN’A VEDA YEMEĞİ VERDİ.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, İlçemizde yaklaşık bir yıldır görev yapan ve Bitlis Vali Yardımcılığı görevine atanan İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk İlhan için veda yemeği verdi.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’un ev sahipliğinde Sarıveliler Gençlik ve Spor Kulübü Lokalinde düzenlenen yemeğe; İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk İlhan, Ermenek Kaymakamı Sayın Eyyüp Güngör, Başyayla Kaymakamı Sayın Mehmet Halis Aydın, Garnizon Komutanı Sayın İrfan Dinar, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Göktepe Belediye Başkanı Sayın Osman Talay, Sarıveliler Cumhuriyet Savcısı Sayın Hanifi Koç, Sayın Funda Aslan, Hakim Sayın Abdulbasit Vergi, Sayın Muammer Tahiroğlu, İlçe Emniyet Amiri Sayın Ömer Camcı, Daire amirleri, Kaymakamlık çalışanları, Siyasi parti ilçe temsilcileri, İl genel meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Veda yemeği sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur,  “Sayın Kaymakamımızı hüzünlü bir şekilde uğurluyoruz. Birlikte görev yaptığımız süre içinde tam bir uyum içinde çalıştık. Hizmet için görev süreleri içerisinde Sarıveliler’e her türlü desteği sağlayan Sayın Kaymakamımıza her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki görevinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu ve hizmetleri anısına plaket takdim etti.

Sarıveliler’ in güzel şeyleri hak ettiğini dile getiren Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk İlhan, “Sarıveliler’ e hizmet etmek için bütün kurumlarla tam bir uyum içinde görev yapmaya çalıştım. Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde onuruma verilen veda yemeği vesilesi ile toplandık.  Yemeği düzenleyen Belediye Başkanımıza ve davete icabet eden herkese teşekkür ederim” dedi.

Sarıveliler Kaymakamlığı’na atanan Yozgat-Saraykent Kaymakamı Sayın Ali Öner’in önümüzdeki günlerde görevine başlayacağı öğrenildi.