İLLER BANKASI YETKİLİLERİ BLD.BŞK.MIZI ZİY. ETTİ

İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sn. Mehmet Gürbüz İller Bankası Alt Yapı Daire Başkanı Sn. Ercan Kavuk ve İller Bankası Konya Bölge Müdürlüğü Alt Yapı Uygulama Şube Müdürü Sn. Abdulkadir Dağdelen Belediye Başkanımız Sn. Hayri Samur’ u makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanımız Sn. Samur ile bir süre sohbet eden İller Bankası Genel Müdür Yrd. Sn. Gürbüz, Alt Yapı Daire Başkanı Sn. Kavuk ve Konya Bölge Müdürlüğü Alt Yapı Uygulama Şube Müdürü Sn. Dağdelen görevine ikinci kez seçilen belediye başkanımızı tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Belediye Başkanımız Sayın Samur, İller Bankası yetkililerinin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yetkililerle teşekkür etti.