BELEDİYEMİZ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Belediye Başkanımız Sn. Hayri SAMUR Belediyemizin ihtiyaçları doğrultusunda;  1 adet 2011 model  Mitsubishi L200 4x4 Pick Up, 3 adet 2014 model Yamaha YBR marka motosiklet alımını gerçekleştirerek belediyemizin hizmetine sundu.

Belediyemiz tarafından 2009 yılında alınan ve Fen İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan 2007 model Mitsubishi L200 4x4 Pick Up Belediyemiz Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne  tahsis edilerek,  su arıza ekibinin araç eksikliği giderildi. Yeni alınan 2011 model Mitsubishi L200 4x4 Pick Up ise, Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne tahsis edildi. Yeni alınan 2014 model 3 adet Yamaha YBR marka motosikletler de; Belediyemiz Fen İşleri, Sosyal işler ve Zabıta Amirliğine birer adet tahsis edilecek.

Belediye Başkanımız Sn. Hayri SAMUR; ihtiyacımız olan yeni araçların İlçemize kaliteli ve daha hızlı hizmet sunabilmek için “Alet çalışır el övünür”  atasözünden hareket edilerek kazandırıldığını, imkanlar ölçüsünde ihtiyaç olan yeni hizmet araçlarının alımının sürdürüleceğini ifade etti.

Yeni araçlarımızın tüm halkımıza ve Sarıveliler’e hayırlı, uğurlu  olmasını dileyerek,” yapılan tüm hizmetler Sarıveliler insanının daha iyi imkana kavuşması ve geleceğe umutla bakması içindir” dedi.