BLD.MİZ İŞ MERKEZİ VE KONUT YAPMAYA HAZIRLANIYOR..

Sarıveliler Belediyesi Fen İşleri İş Merkezi ve Konut inşaatı çalışması kapsamında, Merkez mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde bulunan eski belediye hizmet binasını yıkarak hafriyat çalışmasını tamamladı.

İlçenin her türlü ihtiyacını giderecek çok amaçlı, 6413 m² alan üzerine inşa edilecek, bodrum +8 kat olarak tasarlanmış olan Sarıveliler'in çehresini değiştirecek iş merkezi ve konut projesi çalışması tamamlanmış olup, yapımına başlanacaktır. Sarıveliler’e yeni iş merkezi ve konutlar kazandırılacaktır.

İş merkezinde 1 adet 658 m² market, 5 adet dükkan her biri 66 m² , 1 adet 100 m² toplantı salonu ile 4 adet 1+1 her biri 60 m², 20 adet 2+1 her biri 100 m², 5 adet 3+1 her biri 121 m² daireden oluşmakta olup, yerden ısıtma sistemi uygulanmaktadır.

Yapılan projenin bitirilmesi ile birlikte Sarıveliler'in bambaşka bir hüviyete bürüneceğini dile getiren Belediye Başkanımız Sn. Hayri SAMUR, projenin en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş özgün bir proje olduğunu vurguladı. Belediye hizmet binası, fen işleri binası, yol, altyapı, asfalt, içme suyu ve sulama suyu gibi diğer belediye hizmetlerini ’de büyük bir kararlılıkla Sarıveliler'in ihtiyaçları doğrultusunda ilçeye kazandırıldığını belirten Belediye Başkanımız Sn. Hayri SAMUR, " Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar, bütün hemşehrilerimizin geleceğe umutla bakmasını ve bir memnuniyet içerisinde yaşamasını arzulayarak çalıştık ve çalışıyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken bu süreçte halkımızı hep yanımızda gördük. Son yıllarda Sarıveliler, belediyecilik hizmetleri bakımından daha yaşanılabilir çağdaş, modern, huzur ve güven dolu bir kent olma yolunda büyük ivme kazandı. Yaptığımız hizmetler hemşehrilerimiz tarafından takdir ediliyor olması ve diğer belediyeler tarafından örnek alınıyor olması doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Yaz demeden kış demeden hep çalıştık. Sarıveliler'de el atılmadık yer bırakmadık" dedi.

Detay mimari proje;
Eski Belediye Hizmet Binası;