HEMŞEHRİMİZ İŞADAMINDAN BLD. BŞK.MIZA ZİYARET…

İşadamı hemşehrimiz Kordünsan Metal Otomotiv Tekstil Hayvancılık San.ve Tic. Ltd. Şti  Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Dündar, Belediye Başkanımız Sn. Hayri Samur’u makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete Belediye Başkanımız Sn. Hayri Samur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülke ve kent ekonomisine katkıda bulunduğu için hemşehrimiz işadamı Sn. Dündar’ı kutladı.

Bölgemizin kalkınması ve eksiklerinin giderilmesi hususunda işadamı Sn. Dündar’dan yatırım desteği isteyen Belediye Başkanımız Sn. Samur, kendisine her türlü katkıyı sunacaklarını ifade edip, “Hayırlı iş ve bol kazanç” dileğinde bulundu.

İşadamı Sn. Dündar, yatırımcılara verdiği desteklerden ve yapmış olduğu başarılı belediyecilik hizmetlerinin yanında özverili çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sn. Samur’a teşekkür etti.