BLD.BŞK.MIZ YOL YAPIM ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Sarıveliler Alanya yol çalışmasının Sarıveliler bölümünde killik ardı mevkiinde başlayan yol yapım çalışmasını yerinde inceleyip, yetkililerden bilgi aldı.

Sarıveliler Alanya arasını kısaltacak olan yolun bölge halkı için büyük önem arz ettiğini ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, "Bu bölgenin Akdeniz sahiline çok daha hızlı ve rahat ulaşımını sağlamak için yol yapım çalışmasının devam ediyor olması memnuniyet vericidir. Özellikle turizm ve ticari anlamda bölgeye ciddi bir katma değer katacak olan Sarıveliler-Alanya yolunun bittiğinde, bölgenin kalkınmasına ciddi anlamda katkı sağlayacak. Öncelikle yolda büyük emeği olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım, Karaman Milletvekilimiz ve TBMM Plan  ve Bütçe Komisyon Başkanı Sayın Lütfi Elvan, Milletvekili Sayın Mevlüt Akgün, Karaman Valisi, Kaymakamlar, Antalya ve Konya Karayolları bölge müdürleri, bürokratlar ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra yol yapım çalışmasının bir an önce bitmesi dileğinde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Samur, killik ardı mevkiinden ayrıldı.