BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞENLİĞE KATILDI….

Belediye Başkanımız Sn. Hayri SAMUR, 21 Nisan 2013 pazar günü Alanya Demirtaş Beldesi’ne bağlı Fakırcalı Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültürel Etkinlik Derneği tarafından düzenlenen 10. Geleneksel Bahar Şenliğine katıldı.

Alanya Demirtaş Beldesi Fakırcalı Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültürel Etkinlikler Derneğinin davetlisi olarak şenliğe katılan Belediye Başkanımız Sn. SAMUR, Birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlenen şenliğe katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade edip, bölgemizdeki tüm köylerimizi bütünlük içerisinde gördüklerini belirti.

Belediye Başkanımız Sn. SAMUR, Fakırcalı şenliğinde misafirlere gösterilen ilgiden dolaya, dernek yönetimine ve köy halkına teşekkür etti.

Konuklara çeşitli ikramların yapıldığı şenlikte davetliler canlı müzik eşliğinde eğlendi. Dernek Başkanı, şenliğe katılan, destek olan ve ilgi gösteren herkese teşekkür etti.