BLD.BŞK.MIZ İŞSİZLERE İŞ BULARAK GELECEĞE KAPI AÇI

Belediye Başkanımız Sn. Hayri SAMUR, İş arayan işsizlere iş bularak geleceğe kapı açıyor.

Belediye Başkanımız Sn. Hayri SAMUR’ un öncülüğünde ilçemiz ve ilçemize bağlı köylerden iş arayan 23 kişi Ermenek Özmerkez kömür işletmesinde işe başladı.

Özmerkez Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hatem ÖZBEY’i ve işe başlayan işçileri kömür ocağında ziyaret eden Belediye Başkanımız Sn. SAMUR, kömür çıkaran maden işçileri ile bir süre sohbet edip, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Belediye Başkanımız Sn. SAMUR, bölgemizdeki işsizliği önleme kapsamında Özmerkez Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hatem ÖZBEY ile yapılan görüşmeler doğrultusunda Ermenek Özmerkez kömür işletmesinde 23 kişinin istihdam edildiğini kaydetti. İstihdam edilen işçilerin her türlü sosyal haklarının verildiğini, sigortalı olarak çalıştırıldığını ve servis imkanı sağlandığını sözlerine ekledi.

Belediye Başkanımız Sn. SAMUR, İlçemiz ve ilçemize bağlı köylerdeki işsizliğe karşı çalışma yaptıklarını, istihdama katkı sağlamayı önceliklerinden biri olduğunu ve birçok kişiye iş imkânı ile işsizlerin aile geçimlerine katkı sağlayarak yardımcı olduklarını ifade etti.

Belediye Başkanımız Sn. SAMUR, “Adeta bacasız fabrika hükmünde olan bu işletmede, ilçemizden 23 işçinin çalışması, ilçemize önemli bir girdi sağlıyor. İlçemizde ikamet eden bu kişiler, başta esnafımız olmak üzere, bölgede ciddi bir ekonomik hareketlilik getirir ve değişik sektörlere ivme kazandırır, hem de aile bütçelerine destek olur” dedi.

Özmerkez kömür işletmesinde işe başlayan işçiler, kendilerine öncülük eden ve her konuda destek olan Belediye Başkanımız Sn. SAMUR, başta olmak üzere Özmerkez Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hatem ÖZBEY’ e duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanımız Sn. SAMUR, “Üreterek, istihdam yaratarak, aş ve iş geliştirerek ilçemizin ekonomisine katkı sağlayan değerli Özmerkez Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hatem ÖZBEY’e ilçemiz adına teşekkür etti.