BLD. BAŞKANIMIZ ESNAFLARI ZİYARET ETTİ...
        Belediye Başkanımız Sayın Hayri SAMUR, 09–10 Ağustos 2012 perşembe ve cuma günü mahallelerdeki esnaflar ile pazar yeri esnaflarını tek tek ziyaret etti. Esnaflarla ve vatandaşla sohbet edip, sorunlarını, şikayetlerini dinledi.

Vatandaşlarla bir araya gelerek istek , önerileri ve sıkıntılarını dinleyen Sayın Belediye Başkanımız SAMUR, esnaflarla birlik ve beraberlik içerisinde olmak, onlarla fikir alışverişinde bulunmak üzere bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade edip, hayırlı Ramazanlar ve hayırlı cumalar diledi.

Ziyaretler sırasında yaklaşık 3,5 yıllık görev süresi içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdiklerini ve ortak akılla sorunları çözmenin daha sağlıklı olduğunu belirten Sayın Belediye Başkanımız, "Belediye çalışmalarını halka anlatarak onları dinliyor ve esnaflara projeler hakkında bilgiler veriyoruz. Vatandaşlarla bire bir iletişim kurup onların görüş ve önerilerini alıyoruz. Hepsinden önemlisi vatandaşlarla birebir görüşerek esnaflarımıza, her zaman yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkârı olarak, halkın yanında halkımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ramazan Ayının İlçemiz başta olmak üzere, ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyor, esnafımıza işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.