BLD. BAŞKANIMIZA YILIN BAŞARILI BLD. BAŞKANI ÖDÜLÜ

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin 4. Yılın Yerel Yöneticileri ödülleri, Kayseri Kültür Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Törene, AK Parti Kayseri Milletvekili Sn. Pelin Gündeş Bakır, KKTC Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Sn. Serdar Denktaş, Belediye Başkanımız Sn. Hayri Samur ile il ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Yılın En İyi Yerel Yöneticisi Onur Ödülü' merhum KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Rauf Denktaş'a verildi. Törende Denktaş'ın adının okunmasıyla duygulu anlar yaşandığı ifade edildi.

Belediye Başkanınız Sn. Hayri Samur,  Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından yılın başarılı İlçe Belediye Başkanı seçildi.

Göreve geldiği günden bu yana 3 yılı aşkın bir süredir hedeflerinin Sarıveliler'de ihtiyaç olup, yapılmayanları hayata geçirmek, şehircilik anlamında kente güzellik katacak her projeye imza atmak olduğunu ifade eden Sn. Belediye Başkanımız Samur, "Bu gayretimiz ve çabamız 2012 ve 2013 yıllarında da ilçemizin güzelleşmesi anlamında hızla devam edecektir. İmkanlarımız elverdiği müddetçe gece gündüz hiç durmadan hizmete devam edeceğiz. Bu ödülü almamda bana yardımcı olan mesai arkadaşlarıma ve değerli Sarıveliler halkına teşekkür ediyorum. Ödül almak elbette önemli, ancak her şeyden önemlisi de hizmet etmektir. Bu ödül özellikle Sarıveliler ölçeğinde herhangi bir ilçede olmayan bir proje olan Atık Arıtma ve Kanalizasyon çalışması için verilmiştir. Tabii ki Atık Arıtma ve Kanalizasyon çalışması her yerde var, ancak bizim ölçekli hiçbir ilçede olmadığı ilgili Yerel Yönetimler Dergisi tarafından tespit edilmiş ve tarafımıza ödül verilmiştir, Ben bu ödülü Sarıveliler halkı adına aldığımı biliyor ve değerli hemşehrilerime bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.