TURCALAR MAHALLESİ’NDE İMAR YOLU ÇALIŞMALARI...
        Belediyemiz İmar İşleri tarafından geçtiğimiz yıl tamamlanamayan imar yollarının açılmasına başlandı.
        Belediye Başkanımız Sayın Hayri SAMUR, yaptığı açıklamada; bir yerleşim yerinin, bir ilçenin veya bir şehrin gelişmesinde en önemli unsurlardan birisi yoldur, altyapı hizmetleridir. Bu nedenle Sarıveliler ilçemizde biz de göreve geldiğimiz günden bu yana altyapı hizmetlerine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda 2011 yılında Turcalar Mahallemizde başlayan ancak iklim şartları dolayısı ile tamamlanamayan yolun geri kalan yaklaşık 550 metrelik kısmı açılmıştır.
        Yeni açılan yol güzergahı üzerinde gerekli yerlere istinat duvarı çalışmaları başlamış olup, önümüzdeki günlerde sulama suyu için beton ark yapım çalışmalarına devam edilecek'dedi.