BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN. HALİL KULAK’IN ‘BERAT KANDİLİ’ MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Halil Kulak, mesajında: "İslam âlemi olarak Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan mübarek Berat Kandili’ne kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kutsal geceler; iman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe etmemiz, geleceğimizi planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için şüphesiz büyük bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve milletimizin mübarek Berat Kandilini tebrik eder, kandilin tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Ayrıca, korona virüs salgını yüzünden hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına Cenab-ı Allah’tan sabırlar diliyorum" dedi.