İLÇE KAYMAKAMIMIZ SN. SADEBIYIK, BLD. BAŞKANIMIZ SN.SAMUR’A İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

Sarıveliler’in yeni Kaymakamı Sayın Hasan Sadebıyık, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’u makamında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamımız Sayın Sadebıyık'ın iade-i ziyaret kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretinde Belediye Başkanımız Sayın Samur, Sarıveliler için arzu edilen projelerin hayata geçirilmesinde ilçenin bir bütün olarak sorunlarının sahiplenmesi ve çözüm odaklı hareket edebilmesi adına Kaymakamlık ve Belediye işbirliğinin önemli olduğunu ifade etti.

Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşme esnasında İlçeye ait konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanımız Sayın Samur, ziyaretlerinden dolayı İlçe Kaymakamımız Sayın Sadebıyık’a teşekkür etti.

Belediye içerisindeki birimleri de ziyaret eden Sayın Kaymakamımız Sadebıyık, personel ile tanışarak bir süre sohbet ettikten sonra belediyeden ayrıldı. 23/12/2016