BLD. BAŞKANIMIZ SN. SAMUR, PERSONEL İSTİŞARE VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur' un başlattığı ve her ay düzenli olarak yapılan, Kasım ayı personel toplantısı 01/12/2016 Perşembe günü saat 17.00' de yapıldı.

Belediyemizin toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya belediye bünyesinde çeşitli görevlerde çalışan bütün personel katıldı.

Belediyemizin yapmış olduğu faaliyetler ele alınarak önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Önümüzün kış ayı olması münasebeti ile tüm araç ve gereçlerin kışlık bakım ve onarımlarının yapılarak hizmete hazır halde tutulması gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur,  ” Belediyenin işlerinin hizmet anlamında iyi ve sağlıklı yürümesi için işler yasalar ve mevzuat çerçevesinde disiplinli bir şekilde yapılmalı. Her personel sorumluluklarını iyi bilerek belediye hizmetleri aksatmadan plan ve program çerçevesinde hiyerarşi sistem içinde çalışmalı. Bütün personel kılık kıyafetine dikkat etmeli.

Sarıveliler’in değişmesi ve gelişmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın refah seviyenin artması için projeler üretmeye çalışıyoruz. Daha güzel bir Sarıveliler için hep birlikte ekip ruhu ile çalışmalıyız. Belediyemize ve ilçemize yaptığı katkılardan dolayı tüm personele teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.