29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLÇEMİZDE COŞKUYLA KUTLANDI

28 Ekim Cuma günü Atatürk anıtına çelenk koyma töreni ile başlayan program 29 Ekim Cumartesi günü Anıt alanında yapılan etkinlikle devam etti.

Törene Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Cumhuriyet Bayramı kutlama törenine Sarıveliler Kaymakam vekili Sayın Abdullah Yüksel, Garnizon Komutanı V. Sayın Ahmet Alperen Demiralay, Belediye Başkanımız Sayın Uzm.Hayri Samur,  İlçe Emniyet Amiri V. Polis Memuru Sayın Selahattin Gür, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol üyeleri bayram törenine katılan vatandaşların ve öğrencilerin bayramını tebrik etti. İlçe Kaymakamımız Sayın Abdullah Yüksel, günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafında ödülleri verildi ve tören sona erdi.