SARIVELİLER’DE HAZIR BETON TESİSİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Yeni hizmet vermeye başlayacak olan Sarıveliler Belediyesi Karacoğlan Hazır Beton tesisinin açılışına İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Öner, Başyayla Kaymakamı Sayın Hamza Özer, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, İl Genel Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyesi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Hazır beton tesisinin önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirten Sayın Samur, "Sarıveliler İlçemizde hazır beton tesisinin olmayışından dolayı hazır betonun dışarıdan gelene kadar hem maliyet artıyor, hem de ihtiyaç sahibi zaman ve kaliteden dolayı sıkıntı yaşıyor. Bizde belediye olarak vatandaşlarımızın hazır beton ihtiyaçlarını en seri şekilde, kaliteli ve ucuz karşılamak için belediyemiz bünyesinde Karacoğlan Hazır Beton Tesisi’ni kurduk. Bugün de beton santralimizin deneme üretimine başlamış bulunuyoruz" dedi. Hedefimiz kaliteli bir beton üretip Sarıveliler’e iyi bir hizmet sunmak. Hazır Beton Tesisimiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Öner, Başyayla Kaymakamı Sayın Hamza Özer ve Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, yapımı tamamlanan beton tesisinde incelemelerde bulunduktan sonra kurban kesilip, dua edilerek deneme üretimi gerçekleştirildi. 12/08/2016