BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN SAMUR’DAN TEBRİK MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, yayınladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;” Başta Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve Bakanlar Kurulu olmak üzere 65. Hükümetin Bakanlar Kurulu'nda yer alan Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı gibi önemli görevleri yürüten değerli hemşehrimiz Sayın Lütfi Elvan beyin, Kalkınma Bakanı olarak atanması, bölgemizin medarı iftiharı Mevlüt Çavuşoğlu'nun ise Dışişleri Bakanlığı görevine yeniden atanmış olması tüm hemşehrilerimiz gibi bizi de çok mutlu etti.

Taşelinin gururu 64. Hükümetin Başbakanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na ülkemize ve milletimize yaptığı güzel hizmetlerden dolayı tüm hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.

Kişilikleri ve beyefendiliklerinin yanı sıra dürüst siyasetçi olmalarından dolayı, bölgemizin medarı iftiharı Kalkınma Bakanımız Sayın Elvan’ı ve Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu’nu kutlar, yeni görevinin; kendisine, ailesine, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

65. Hükümetimize çalışmalarında başarılar diler, saygılarımı sunarım. Allah yardımcıları olsun”dedi.