SARIVELİLER’DE 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Kutlamalara İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Öner, Garnizon Komutanı Sayın Sedat Türk, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Cumhuriyet Savcısı Sayın Funda Arslan, İlçe Emniyet Amiri Sayın Ahmet Sağcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Musa Dalkılıç, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız’ın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından halk oyunu gösterisi sunuldu, Atatürk’ün Geçliğe Hitabesi ve Şiirler okundu.

Program tekvando gösterisinin sunulması ve çeşitli dallarda yarışmaların düzenlenmesi ile devam etti.

Program sonunda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından hediyeleri verildi.