SAR-DER SARIVELİLER’DE AĞAÇ DİKME VE UÇURTMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Sar-der tarafından ilçemizde, düzenlenen fidan dikme etkinliğinde 600 adet çam ve katran fidanı toprakla buluşturuldu.

TOKİ konutlarının bulunduğu Karakaya Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Öner, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Sar-der yönetimi, Öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sar-der yönetim kurulu başkanı Mehmet Akgül, yaptığı konuşmada, dernek olarak bu tür kültürel ve sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini söyledi ve katılımcılara teşekkür etti.

Fidan dikiminden sonra her öğrenciye birer uçurtma verilerek baharın gelişi de öğrenciler tarafından kutlandı.

Şenliklerin vazgeçilmezi olan uçurtma yarışmasında dereceye giren ilk üç katılımcıya hediye verildi. 14/05/2016