BELEDİYE BAŞKANIMIZ, NİSAN AYI PERSONEL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur' un başlattığı ve her ay düzenli olarak yapılan, Nisan ayı personel toplantısı 05/04/2016 Salı günü saat 17.30' da belediye toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda belediyemizin faaliyetlerine değinen Belediye Başkanımız Sayın Samur, tüm personelin sorumluluklarını yerine getirmeleri, işlerin aksatılmadan plan ve program çerçevesinde yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

Önümüzün bahar ayı olması nedeniyle belediyenin görev alanının genişlediğini bu nedenle daha yoğun bir çalışma temposuna girileceğini belirten Sayın Samur, herkesin bir takım ruhu ile çalışması gerektiğini söyledi.

Kış ayından kaynaklanan yol, istinat duvarı, su arkları vb. olumsuzlukların biran önce giderilmesi yönünde ilgili birime talimat veren Sayın Samur, konuşmasının sonunda personelin çeşitli konulardaki istek, düşünce ve sorunlarını dinledi.