TAŞKENT BLD. BAŞKANI SN. ARI, BLD. BAŞKANIMIZ SN. SAMUR’U ZİYARET ETTİ

Komşu İlçemiz Taşkent Belediye Başkanı Sayın Osman Arı ve beraberinde Taşkent Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Refik Uyanöz ile Yülsekokul Sekreteri Sayın Erkan Güven Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’u makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen nezaket ziyarete bölgemizin sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Samur, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Sayın Arıya ve beraberindeki Yüksekokul Müdürü Sayın Uyanöz ile Sekreter Sayın Güven’e teşekkür etti.

Başkan Sayın Arı ve beraberindeki Meslek Yüksekokulu Müdürü Uyanöz ile Sekreter Sayın Güven Sarıveliler’i ve Belediye Başkanımız Sayın Samur’u ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, misafirperverlik ve sıcak ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ettiler.17/03/2016