BAKANLAR KURULU GENEL SEKRETERİ BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Sayın Osman Sağlam, Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur u makamında ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı sohbet ve görüş alışverişi şeklinde devam etti.

Belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Sayın Samur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sayın Sağlam’a günün anısına plaket takdim etti.

Sarıveliler’i ziyaretten ve Belediye Başkanımız Sayın Samur, tarafından ağırlanmaktan duyduğu memnuniyetlerini dile getiren Genel Sekreter Sayın Sağlam, Belediye Başkanımıza teşekkür edip, çalışmalarında başarı dileğinde bulundu. 30/09/2015