KARAMAN MİLLETVEKİLİMİZ AKGÜN VE BERABERİNDEKİ HEYET BLD. BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Karaman Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Akgün ve beraberindeki heyet Karaman Belediye Başkanı Sayın Ertuğrul Çalışkan, Başyayla Belediye Başkanı Sayın Şerafettin Bulgurcu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Danışmanı Sayın Bayram Şahin, Ak Parti Karaman İl Başkanı Sayın Nazmi Ünlü ve Önceki Belediye Başkanımız Sayın Salih Düzenli Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’u makamında ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı sohbet ve görüş alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanımız Sayın Samur, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında belediyelerin kentin gelişmesine ve halkın ihtiyaçlarına doğrudan etkili kurumlar olduğunu belirterek, bu görevi makamların geçici hizmetlerin baki olduğu bilinciyle yürüttüklerini vurguladı.

Ziyaret sonrası Milletvekilimiz Sayın Akgün, beraberindeki heyet ile birlikte ilçe esnafı ziyaret ederek, anıt alanında vatandaşla buluştu. 05/06/2015