KARAMAN AK PARTİ ADAY ADAYLARI BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİLER

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Karaman Milletvekili aday adayları Eski İl Başkanı Sayın Kerim Dereli, Sayın Dr. Mustafa Akgün ve Sayın Fatih Türedi Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur’u makamında ziyaret ettiler.

Misafirlerine belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür edip, adaylık sürecinin hayırlı olması temennisinde bulundu ve başarılar diledi.

Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve Sarıveliler’in her geçen gün gelişerek büyüdüğünü ifade eden AK Parti Karaman Milletvekili aday adayları; Sarıveliler’in bu gelişimde Belediye Başkanımız Sayın Samur’un büyük katkısı olduğunu belirtip, bu nadenle kendilerini tebrik ettiler ve çalışmalarında başarılar dileğinde bulundular. 27/02/2015