ŞUBAT AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI…

Sarıveliler Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Toplantısı’nı  06 Şubat 2015 Cuma günü Saat 15:30’ da Belediye Başkanımız Sayın Hayri SAMUR’ un başkanlığında, Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yaptı.

Gerçekleşen toplantıda önceden belirlenen gündem maddeleri tek tek ele alınarak karara bağlandı. İlçemize verilen hizmetler gözden geçirilerek, yapılması hedeflenen yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur “İlçemize gelecek yatırımları destekleyen ve yatırımlar yapılması için kararlar alan değerli meclis üyelerimize teşekkür ederim. Alınan kararların Sarıveliler’e ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ederim” diye konuştu.