BELEDİYE BAŞKANIMIZ 42 KONYA TELEVİZYONUNA CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

04.02.2015 Çarşamba günü saat 18:00 de 42 Konya Tv’de Ramazan Erten'in hazırlayıp sunduğu "Reaksiyon" isimli programa konuk olan  Belediye Başkanımız Sn. Hayri SAMUR' 1 saat süren canlı yayında öncelikle Dünya gündemi, Türkiye gündemi ve yerel gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Göreve başladığı 2009 yılından bu zamana kadar gerçekleştirilen hizmetleri değerlendiren ve önümüzdeki süreçte yapmayı planladığı projeler ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sn. SAMUR, Sarıveliler’in, yapılan hizmetlerle modern, yaşanılabilir bir ilçe olma yolunda ivme kazandığını ifade etti. Sn. SAMUR,” Göreve geldiğimiz günden beri doğup büyüdüğümüz Sarıveliler’in çehresini değiştirterek, yüzleri güldürecek kalıcı eserler bırakabilme kararlığında olduk. Hizmetle geçen 6  yıla baktığımızda alt ve üst yapısıyla, imarıyla, kentsel dönüşümüyle, şehir içi ulaşımıyla, sosyal donatı alanları ile, kültür hizmetleri, sosyal belediyecilik hizmetleri ile sistemli bir gelişim kaydeden yeni Sarıveliler’i inşa edebilme gayretini sürdürüyoruz. Sarıveliler değişiyor, gelişiyor. Göç veren değil, göç alan bir ilçe durumuna geliyor. Biz siyasette günü kurtarmak değil geleceğe yönelik çalışmalar yapıyoruz.  ” dedi.

Belediye Başkanımız Sn. SAMUR, konuşmasının sonunda kendisine destek veren Başbakanımız  Sn. Ahmet DAVUTOĞLU’, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sn. Lütfi ELVAN’, Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt ÇAVUŞOĞLU  Belediye personeline ve Sarıveliler halkına teşekkür etti.