YOLDA BULDUKLARI SAATI BELEDİYEYE TESLİM ETTİLER…

İlçemizde yaşları 10 ila 12 arasında değişen 4 çocuk, Ali Alkan, Mehmet Ali İnci, Arif Çulhacı, Halil Selam yolda yürürken buldukları saati belediyeye teslim ederek örnek bir davranış sergiledi.

Çocuklar daha sonra buldukları saati belediyeye götürerek teslim etti. Belediye ise anons sisteminden anons ederek saati düşüren kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Çocukların bu örnek davranışına duyarsız kalmayan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, dürüstlüklerinden dolayı çocuklara teşekkür ederek, çeşitli hediyeler verdi. Başkan Sayın Samur, örnek davranış sergileyen çocukların ailelerini de teşekkür etti.