BLD. BAŞKANIMIZ SN. SAMUR, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANIMIZ SN. GÜLLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, 20 Ocak 2015 Salı günü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Sarıveliler ve belediyenin çalışmaları hakkında Bakanımız Sayın Güllüce’ye bilgi veren Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “Sarıveliler’de gerçekleştirilecek Çevre ve Şehircilik Bakanlığıyla ile ilgili projeler konusunda destek istedik. Projeler için yararlı görüşmelerde bulunduk. Bakanımız Sayın Güllüce, bize destek vereceklerini belirttiler" dedi.
Başkanımız Sayın Samur, ziyarette gösterdiği yakın ilgiden dolayı Bakanımız Sayın Güllüce’ye teşekkür etti.